torsdag, august 16, 2007

Min tur i fødselsdag gruppen

Her den 1 august rundenede jeg et nyt hjørne (hvilket et det var synes jeg bare vi skal lade ligge ;) ) I den andledning blev det min tur i fødseldagsgruppen til at få en helvedes masse pakker iFra Rikke/Powerkitty

OG der er stadig en på vej! :D
Jeg synes det har været herligt at få alle dise fine gaver, men jeg tror ikke jeg vil være med igen næste år.. det har nemlig lidt været en stress faktor for mig! Men det var da sjovt at prøve! Og øj hvor har jeg mange planer for det garn jeg har fået!

Nu jeg er her kan jeg jo lige sige at jeg er ked af at jeg har været væk så længe.. min sommmer har været tosset! Jeg har stortset ikke været hjemme hele juli måned og det har ikke været helt nemt på hjemme fronten.. men nu er jeg muligvis tilbage, da jeg pga en syge eksamen pludselig har et utroligt overskud til overspringshandlinger!

2 kommentarer:

Kamilla sagde ...

Dejligt at se at du er tilbage Dea :-)
Sikke nogle fantastiske gaver! Glæder mig til at bladre i DomiknitTrix! Den ser bare sååå Cool ud den bog. (godt valgt Rikke)
Dejligt garn og der er da også et par søde strikkede ting imellem.

Fedt at du har fået strikkepinde!

Og ja - tak for sidst! Rigtig hyggeligt. Vi ses snart.

Kraaaam! Og held og lykke med examen
Kamulen

LUL sagde ...

Håber det lykkes dig at finde et ekstra nøgle Jeg tror stadig det fåes på www.stof2000.dk
En dejlig masse gaver du fik. Det har været hyggeligt, men der har sørme været lidt mange fødselsdag her hen over sommeren.
Pøj pøj med eksamen.