tirsdag, januar 30, 2007

Færdigt den 30 januar - Det lille sjal

Fakta box:
Mynster: Lillesjal og pulsvarmere fra Drops
Garn: Mohair garn (30% mohair, 20%uld, 50% akryl) (vaskes på 30 grader)
Forbrug: 2-3 50g nøgler (250m/50g) to tråde
Pinde: rundpind 3,5 og hæklenål 3,5
Modifikationer: Jeg slog kun 240 m op til at starte med og arbejdede med et nr. mindre pinde fordi jeg gerne ville have den small og ikke bare small/medium). Inkorporerede en sølvtråd lige som i håndledsvarmerene som ekstra detalje. Tilføjede en knap og et knaphul.

her er et billede af Sjalet fra ryggen, og med håndledsvarmerene, som Sara fik til jul, ved siden af.
En detalje af knap, frynser og håndledsvarmer match.
Processen bag projektet kan ses i HER i et tidligere indlæg!

Status: Jeg er meget glad for hvor flot sjalet endte med at blive! Jeg synes ikke at opskriften og det billede der var passer sammen.. men pyt nu med det! Det er også dejligt bare at være færdigt med det, for jeg var ved at gå helt kold af glat strik! Samtidig betyder det også at jeg er et skridt nærmere mit ønske projekt!
Sara blev glad for det og proklamerede at det skulle med i skole i morgen. Så kan man vidst ikke bede om mere!

søndag, januar 28, 2007

Tøsestrik

I dag har jeg holdt Tøsestrik/krea-dag for nogle af mine medstuderende! Det har været super hyggeligt! Vi har snakket, drukket the, strikket og spist til den helt store guldmedalje!
Og det lykkes mig oven i købet at få nået noget! Med lidt held er jeg snart færdig med Saras lettere forsinkede fødselsdagsgave, nemlig det lille sjal fra drops! Så det er jo lækkert!
Søde Nina strikkede på sit flotte hjemmedesignede halstørklæde, som bliver rigtigt flot, især hvis hun (som hun har sagt hun vil) syer hvid silke på bagsiden! uuh luxus!
Nina gik også i krig med sin første sok! Meget modigt hvis du spørger mig ;) ! Men desværre nåede vi ikke til hælen, som jo ellers er noget af det sjove! :(
Mie gik i gang, og nåede ret langt, på et par håndledsvarmere! Mie er ret ferm til netop disse fordi hun har strikket og mistet en del af dem efterhånden.. :)

Og Rie havde taget alt det af hendes tøj med som skulle fixes! Smart thinking! :D

Ud over de søde piger på billederne, hækledeKristine på en æggevarmer med form som en høne og strikkede på en stribet sok! :) og var både Carin og Marie også forbi.. De kom mest for hyggen og den gode suppe tror jeg! :D
Alt i alt en herlig dag med masser af tøsesnak og strik! Herligt!

lørdag, januar 27, 2007

Hvilken kaffe er jeg?

You Are a Frappacino

At your best, you are: fun loving, sweet, and modern

At your worst, you are: childish and over indulgent

You drink coffee when: you're craving something sweet

Your caffeine addiction level: low

torsdag, januar 25, 2007

Mit Teater og Dronseladen :D

Jeg er meget glad for mit job! Jeg arbejder på Gladsaxe ny teater! Jeg har arbejdet der i snart 4 år (altså også på den gamle gladsaxe teater)! Jeg er kontrollør, jeg hjælper folk på plads, tjekker billetter, står i garderobe, holder øje med folk under stykket, sælger programmer, ryder salen når stykket er slut og en masse andet hvis der er brug for det! Men først og fremmest skal jeg huske at smile! Og det at smile til fremmede mennesker i 4-5 timer i træk giver på en eller anden måde en et fantastisk humør! Jeg blir glad bare af at tage på job!


I øjeblikket er stykket "Hamlet"! Med Thure Lindhardt i hovedrollen og Malin Talin-Broli som Ophelia! Personligt synes jeg det er herligt med noget rigtigt skuespil for en gangs skyld (men jeg er heller ikke god til musicals) ! Min familie og især min kæreste er fuldstændigt vilde med opsætningen! Men anmelderene har blandede meninger og et par Dramaturger fra Århus universitet synes også det haltede lidt.. Men jeg kan personligt anbefale det! Og jeg ser det hver gang jeg er på arbejde!I aftes var det så ekstra sjovt! Dronningen var nemlig inde at se stykket! En event som denne er både ekstra sjov for os der arbejder der, men også ekstra stress fuldt! Dronningen skulle nemlig sidst ind og først ud! Men jeg stod og tog imod Dronningens pels, jeg fik et smil og øjenkontakt og det hele! Jens blev så stolt at han ville røre ved mig da jeg kom hjem, fordi jeg var så royal! :D Kamilla mente hun hed Dronseladen og Nikolaj, som har været garder, mente hun skulle hedde daisy! Alt i alt en herlig, lidt stressfuld og meget sjov aften!

mandag, januar 22, 2007

Der er snevejr i min have :)

Weeeee :D så kom den første sne endeligt! :D Jeg elsker sne og jeg kunne ikke være gladere!
Jeg håber (på trods af Rikkes lidt dystre forudsigelser) at det bliver ved og ved! Øj jeg kunne faktisk godt tænke mig at være sneet inde.. bare en gang :D

søndag, januar 21, 2007

Laura baby og Den blå strik elefant

Her er en af de første ting jeg strikkede og postede på bloggen her, nemlig Den blå elefant til min kusines datter Laura. Jeg blev færdig med elefanten den 20 september 2006 og Laura så dagens lys den 21 september! Nu er hun efterhånden så gammel (præcis 4 mån. i dag faktisk) at hun kan bruge den lidt.. i hvertfald til at holde fast i og sutte på snabelen :D Er det ikke sødt!? Var jeg ikke allerede skruk, ja så kunne et billede som dette i hverfald gøre det :D (ps je ghar spurgt Lauras moar om jeg måtte vise billedet frem, og det må jeg gerne :) )

One Jaywalker down and one to go!

Wuhuu jeg er blevet færdig med en sok idag! 1. halvdel af det jaywalker par jeg er igang med til min søster!

Jeg har været til rokketræf i Espergærde idag og det var bare super! Jeg fik ikke strikket så meget og meget af det jeg fik strikket var forkert.. ja det lyder jo ikke så godt.. men det var det! det var så godt at jeg hele tiden sad og kiggede rundt for at følge med i det hele. eller hele tiden var med i mindst en samtale.. og derfor glippede min opmærksomhed til strikketøjet lidt :(

så her til aften/nat har jeg taget revance.. I selvskab med Jon Stewart og The Daily Show har er det lykkedes mig at nå halvvejs i mit andet sokke-evetyr! hurrar!

nu må jeg også hellere sove.. nat.. Zzzz... *bobl*

lørdag, januar 20, 2007

Rubber ducky!

torsdag, januar 18, 2007

Shopping Spree! Weee

Idag har Jens og jeg været på total shopping spree i lyngby storcenter! Ikke fordi vi fandt en potte guld uden for vores dør eller vandt i lotto.. Men fordi vi først har haft tid til at bytte julegaver, indløse gavekort osv. nu!
Men jeg har da også flottet mig lidt.. min cykel er punkteret 3 gange i denne uge, så jeg har købt et nyt dæk og en ny slange! Men jeg er jo også en working woman i denne måned, så hvis det ikke skulle være nu, ja så ved jeg ikke hvornår det skulle være!Den lækre rygsæk jeg fik til Jul af min far og mor havde ikke et rum til min bærbare computer.. og hvis man skal til at slæbe to tasker med, ja så gør man det bare ikke! Så selvom jeg var vild med designet så så jeg mig nødsaget til at bytte den! Så her ser i alternativet, det er samme mærke og næsten samme design bare nummeret større (29L i stedet for 22L men sjovt nok havde de næsten samme vægt!?). Men se hvor flot den holder min bærbare:
Jeg trængte sådan til et par ekstra bukser så blev mine julegave penge fra Ivan brugt til! Super lækkert!

Bambus strømpepinde

Weee totalt selvforkælelse! Jeg har masser af strikkepinde (strømpe-, Jumper- og Rundpinde) som jeg har arvet fra forskellige folk! Men stortset alle mine pinde er af jern og det kan være hårdt for fingrene at arbejde med (både fordi de er meget glatte, men også fordi de er kolde)! Så da jeg fandt det her tilbud på QXL kunne jeg ikke stå for det! Pr sæt blev prisen ca 23kr! det er størelserne 2,5 og 3 og 3,5 og 4, de er alle 20 cm lange og virker gode! :D så nu burde jeg være godt rustet ud i sokkens forundelige verden! :D

onsdag, januar 17, 2007

Qxl Garn Odyssé!

Okay puha.. nu er jeg kommet lidt videre i min garn odyssé.. jeg har trevlet det op som nemt og umiddelbart kunne trevles trevles op:En rød trøje blev til 498g dejligt altid brugbart rødt bommulds garn!
En sort poncho blev til 736g herligt tykt blødt garn.
En grå top blev til 255g gråt garn, mit bud er at det er bomuld der har fået særlig behandling..
En halvfærdig trøje (og 3 hele nøgler) blev til 401g af Smart mix farvet garn 100% uld.
så havde jeg 1016g godt og blandet garn.. hvilket jo altid er godt at have.. fx til eksperimenter eller tøjdyr.. :D

Ufoer:
Den første Ufo er en trøje som jeg har valgt at døbe gorilla trøjen, for sådan ser man ud med den på! den er lavet af kitten mohair og langhåret effekt garn! suk et helvede at trevle op.. det blir til en dag med god tid og stor tålmodighed!Ufo nr to er en lysserød trøje.. og den er bare mega svær at trevle.. ikke mindst fordi jeg oprindeligt trevlede fra den forkerte ende.. damn! igen en dag med god til.. men jeg har faktisk en ide til hvad jeg kan bruge det her til.. så det blir nok om ikke så længe ;)

Dilemmaer:Nu er jeg så heldig at have en sød, logisk og meget betænksom kæreste... Men det er ikke altid kun en god til.. for han synes ikke jeg kan være bekendt at trevle de her tre børnetrøjer op.. argument nr 1 lyder at de er så fine og næsten er færdige.. JA, men jeg har jo ikke købt dem fordi jeg ville købe børnetøj, men fordi jeg ville have garn.. Argument nr 2 lyder på at vi jo kender to babyer som kunne få glæde af dem, JA men selvom de er næsten færdige så er de ikke sat særligt godt sammen.. og hvem gider at have noget en eller anden fremmed har strikket? og DET VAR JO MENINGEN AT DET SKULLE VÆRE GARN!!!!!

so far so good.. der kommer sikkert mere.. og puha.. jeg har sneget mig uden om at lave det optrevlede garn til nøgler.. det må blive under en god film.. :D

Saras fødselsdags gave! the making of det lille sjal

Min søster Sara havde fødselsdag i går! og det var meningen at hun skulle have haft et sjal i fødselsdags gave som matchede de pulsvarmere hun fik til jul! Men det tog meget længere tid end jeg lige havde tænkt mig.. Men jeg strikker flittigt videre og håber at have det færdigt halvsnart!
Her kan i se hvor langt jeg er nået so fare.. Det er denne model fra Garnstudio jeg strikker (og som pulsvarmerene også var fra) opskriften ligger som link hvis man klikker på billedet af modelen!

Opdatering den 30/1 2006
Nu er sjalet næsten færdig! super forsinket men næsten! det er ved at blive blocket på jens seng! og jeg glæder mig til at oploade færdige billeder af det når det er tørt.. Det er dejligt at være færdigt med! Og jeg håber Sara kan lide det! :D

lørdag, januar 06, 2007

Weee YouTube er super fedt!

Ja den står jo på eksamen i øjeblikket for mig.. så jeg får ikk rigtigt strikket, øv.. men men men derfor skal bloggen da ikke stå helt stille..

Her er en video med Dolly Parton, hun er bare en skat! jokesne i starten er især guld værd! og så er Jolene og så en kickass sang


OG her er endnu en perle! Laus Høybye aka Mads Krumborg! Min store kærlighed da jeg var en 7-10 år :D så sæt dig tilbage og lad sangen fører dig tilbage til de tidlige 90'ere og hvor end du var på det tidspunkt!

onsdag, januar 03, 2007

mandag, januar 01, 2007

En forsinket julegave! Men hvilken en!

Weee så kom der lige en forsinket julegave bogen "sex in the city - kiss and tell" med posten helt fra USA fra Min mors veninde Helle og hendes mand David!
OG denne bog er bare lige noget for mig! jeg er helt vild med den! Den fortæller om alle afsnitne, men den har også folk fra bagscenen med, den har alle kjolerne og skoende med, den har styr på alle fyrene og om de gik hele vejen med dem eller ej! den har alle locantionsne.
Jeg ville gerne lægge eksempler på hvad denne fantastiske bog indeholder, men jeg tror ikke at folkene bag bogen vil sætte pris på det!

Alt i alt, så er jeg super glad for bogen, og jeg tror snart jeg vil se serien igen!

Godt Nytår

Weeee Rigtigt godt nytår!
Her er jeg, Dea, i mit nytårsoutfit!
Jeg glæder mig til at tage fat på 2007, mit nytårsfortsæt er at jeg skal passe mit helbred! Jeg håber ud over det at 2007 vil indeholde en masse hygge, god mad, sjov og spas, udfordrende strik, spændende fag og sidefag, familie tid, masser af solskin, glæde og godthumør!